RO   EN  
Cauta:

Rollstar / Produse INTERIOR / jaluzele verticale / Jaluzele verticale

Jaluzele verticale


Jaluzelele verticale imbina avantajele clasicelor perdele cu cele ale draperiilor intr-un singur produs pentru ca rotirea lamelelor textile de 127 mm permite patrunderea luminii in incapere doar in masura dorita. Cu o miscare simpla, vom roti lamelele care se pot inchide total, fara a lasa privirile curioase sa vada inauntru.

Jaluzelele verticale au aparut in Romania in urma cu 20 de ani, fiind adoptate imediat de catre clienti datorita multiplelor avantaje:
- posibilitatea de a regla lumina dupa cum bate soarele - lamelele se rotesc 180 de grade
- intretinere usoara, prin aspirare periodica
- 0% lumina - opacitate totala la anumite materiale
- durata lunga de viata.
Nu intamplator, aceste produse au fost alese pentru a proteja ferestrele din numeroase case sau birouri. Pentru multi a devenit o obisnuinta sa le vada la birou, astfel incat sunt considerate de obicei ca produse pentru birou. Totusi, colectia Rollstar are materiale speciale destinate pentru case private, cu flori, modele sau imprimeuri, care demonstreaza ca aceste produse sunt ideale pentru orice tip de incapere, fie birou, fie sufragerie sau dormitor. In plus, pretul lor mic face ca aceste jaluzele verticale sa fie in topul de vanzari intre produsele din gama Rollstar.

Jaluzelele verticale sunt fabricate dintr-o sina Omega rezistenta din aluminiu, componente de cea mai buna calitate din Italia si lamele textile de 127 mm sau 89 mm de diverse tipuri import Italia sau Spania. Textilele pot fi semitransparente, semiopace sau total opace, iar compozitia difera de la rezistentul poliester la deosebita fibra de sticla. Totodata, gama Rollstar cuprinde materiale rezistente la foc (ignifuge) si toate textilele resping praful (antistatice).
Pentru incaperile cu tavan inclinat de la mansarda avem posibilitatea de a face jaluzele verticale inclinate, iar in spatiile largi, jaluzelele pot fi folosite ca si perete despartitor.

Actionarea jaluzelelor se poate face manual in 99% din cazuri, dar se poate face si motorizat cu motoare speciale. Pentru actionarea motorizata se pot folosi intrerupatoare fixate pe perete sau telecomenzi speciale. Daca un client doreste motorizare, trebuie sa se asigure ca exista doze de curent trase langa fereastrele pentru care sunt prevazute jaluzelele, altfel instalarea motoarelor nu este posibila.

Jaluzelele verticale sunt usor de intretinut. Se recomanda aspirarea periodica si in cazul unor pete, curatarea cu o laveta umeda, fara a le sifona. Nu recomandam spalarea in masina de spalat sau vana din 2 motive: se vor sifona si isi vor pierde calitatile antistatice si de culoare. Clientii nostri beneficiaza si de service post-garantie, dupa expirarea celor 12 luni de garantie. Recomandare: tragerea lamelelor stanga-dreapta se face doar in pozitia in care lamelele sunt perpendiculare pe fereastra, adica deschise la 90 de grade.

Jaluzelele verticale Rollstar sunt fabricate la dimensiunea ceruta de client "custom made", cu o mare grija pentru detalii si pentru calitatea superioara a produsului.

PARAMETRII:

Tip Jaluzele verticale
Uz Rezidential sau de birou pentru protectie solara si decor.
Dimensiuni maxime Lungime max = 5,5 m; Inaltime max = 4-5m;
Actionare Manuala cu snur cu bile sau motorizat
Culori disponibile Sina de aluminiu: alba
Textil: sute de culori si de modele la latime de 127 sau 89 mm
Montaj In tavan, acoperind golul sau deasupra golului in console.
Observatii Dimensiunile maxime depind si de greutatea materialului textil ales.
Timp de fabricare 5 zile
Garantie 1 an

Informatii & comenzi


0722 389 464 0788 070 400 0731 707 107

Cum comand


Newsletter

Aboneaza-te si vei primi pe mail ultimele noutati