RO   EN  
Cauta:

Rollstar / Despre noi

Producatorul numarul unu de jaluzelele din Transilvania


De 21 de ani, Rollstar este o prezenta marcanta pe piata de protectie solara transilvaneana.

Fondata din dorinta de a oferi si clientilor din Romania solutii noi pentru protectia solara, si totodata, pentru a le decora frumos birourile sau casele, firma Rollstar a introdus prima oara pe piata noastra produse ca: jaluzelele verticale sau parasolarele (marchizele). Inca din 1993, incercam sa raspundem prompt solicitarilor clientilor nostri si sa urmarim permanent tendintele si moda in acest business.
Rollstar ofera solutii de protectie solara pentru cladiri de birouri si case private in doua mari categorii:
Produse de interior:
- roletele textile (traditionale si modelul cu caseta Rollite),
- jaluzelele verticale
- jaluzele orizontale de aluminiu (clasic si modelul cu sina ingusta Isoroll),
- jaluzelele plisate - o solutie eleganta pentru case, dar si pentru ferestrele mansarda,
- jaluzele zebra sau day/night - cea mai noua moda in domeniul protectiei solare
- solutii de plase antitantari pentru ferestre si usi.
Produse de exterior:
- parasolare pentru terase si gradini (marchizele), fabricate de noi la dimensiunea dorita in peste 200 culori disponibile, material Sattler Austria, unul din liderii mondiali,
- rulouri de aluminiu de exterior: un produs excelent atat vara, cat si iarna, in mai multe variante: cutie simpla sau incastrata, plasa tantari incorporata, motorizare, etc.
- jaluzele orizontale exterioare: un produs preferat de pietele germane, care a intrat de cativa ani si in Romania, fiind o solutie excelenta pentru suprafetele vitrate ale marilor cladiri, atat pentru protectia solara, cat si pentru design.
- rolete exterioare cu textil: un produs usor si practic,
- usi de garaj tip rulou, foarte fiabile si automatizate,
- grilaje interioare pentru magazine tip mall.
Pentru a putea oferi clientilor nostri posibilitatea de a-si personaliza produsele la un cost mic, am adaugat in business-ul Rollstar o linie de vopsire in camp electrostatic a metalelor si o linie de productie a ferestrelor de PVC ca si o completare fireasca pentru un client care doreste o solutie completa pentru ferestrele sale, de la A la Z.
Un alt punct important in solicitarile clientilor de astazi este automatizarea. Daca pana acum cativa ani, automatizarea era un lux, acum din ce in ce mai multi clienti aleg confortul unui produs motorizat si actionat cu radiocomanda. Oferim posibilitatea de automatizare la produsele din gama Rollstar, cu radio-comanda, cu senzor vant-soare sau cu integrarea intr-un sistem de casa inteligenta. Oferim gama de motoare si solutii Somfy sau marca proprie, Tenko.
In toata activitatea noastra, principalele reguli dupa care ne-am ghidat business-ul sunt:
- discutia in detaliu cu clientii pentru identificarea problemelor, ca sa putem oferi solutia potrivita;
- oferirea unui pret corect clientului si a unor produse calitativ foarte bune. Nu este dorinta noastra de a oferi produse slabe, la cel mai mic pret. Dorim ca clientul sa revina multumit la noi si sa comande din nou.
- service si asistenta post-garantie: suntem de 21 de ani aici si clientul nostru stie ca, daca va avea probleme, se poate baza pe noi.
Fabricarea produselor noastre se face la Cluj, in incinta fabricii nostre din Someseni, ceea ce scade termenul de livrare al produselor noastre, acesta situandu-se in medie intre 3 -15 zile.
Oferim o garantie de 12 luni pentru produsele noastre si service post garantie la cerere. Echipa Rollstar, formata din 30 de persoane specializate, fiecare cu cel putin 5 ani de vechime in domeniu, face ca produsele noastre si serviciile conexe oferite sa fie de calitate superioara si clientii multumiti.
Firma Rollstar colaboreaza cu cele mai mari firme europene de sisteme de protectie solara, iar materia prima provine din tari cu traditie in domeniu: Italia, Austria, Germania, Olanda, Polonia sau Ungaria. Suntem la curent cu noutatile din domeniu si actualizam anual oferta noastra de produse si gama de culori dupa tendintele in materie de decoratiuni.
Colaborarea Dvs cu Rollstar ne-o dorim de lunga durata si sa fiti multumiti de produsele noastre!

Ing. Komoroczy Gheorghe
Presedinte Rollstar

Informatii & comenzi


0722 389 464 0788 070 400 0731 707 107

Cum comand


Newsletter

Aboneaza-te si vei primi pe mail ultimele noutati