RO   EN  
Cauta:

Rollstar / Produse EXTERIOR / parasolare spatiale / Parasolare spatiale

Parasolare spatiale


Controlul luminii in magazine si localuri este deosebit de important pentru orice afacere. Parasolarele spatiale protejeaza marfa din vitrine impotriva decolorarii (opresc razele UV) si dau o atmosfera placuta ambientala prin diminuarea luminii orbitoare a soarelui. Mai mult, parasolarele spatiale sunt frumoase, colorate deosebit si atrag imediat atentia asupra acelui magazin.

Parasolarele spatiale protejeaza de lumina vitrinele, intrarile in magazine sau localuri, fiind in acelasi timp excelente purtatoare de reclama. Pe strazile Italiei veti gasi aceste parasolare nu numai la vitrine si intrari, dar si la ferestrele si balcoanele caselor private. Daca alegeti aceste frumoase parasolare, magazinul Dvs va iesi imediat din anonimat. In plus, un astfel de parasolar plasat in fata intrarii, protejeaza de ploaie si zapada din fata, dar si din lateral. Parasolarele spatiale sunt mult folosite in zonele centrale unde sunt cladiri monumente istorice, acest model fiind excelent pentru acestea.

La fabricarea parasolarelor se foloseste un textil special impregnat marca Sattler (una dintre cele mai vechi si mai mari firme de profil), stabilizat UV, unicolor sau cu modele, care nu numai ca asigura protectia contra luminii solare, dar decoreaza in mod unic ambientul magazinului sau al localului prin gama de culori rafinate. Rollstar va ofera o paleta de 150 de culori de textile. Scheletul parasolarului este alb in mod standard, dar poate avea si alte culori RAL la cerere. Pozitionarea parasolarului spatial trebuie sa aiba in vedere libera circulatie de sub el, ca trecatorii sa nu se loveasca de el.

  • Uz rezidential : terase case, intrari.
  • Uz comercial: deasupra ferestrelor si intrarilor in cafenele, baruri, restaurante sau la vitrinele de magazine (port-reclama). Marile firme de racoritoare, bere, cafea sponsorizeaza asemenea produse pentru baruri si restaurante. Imprimarea se face prin serigrafie, print sau autocolant pentru folie.

Parasolarele Spatiale sunt produse pe un schelet din aluminiu cu 3 sau cu 4 segmente, de forma rectangulara cu margini rotunjite. Un astfel de parasolar poate avea dimensiuni maxime de 5 m lungime si 1,5 m deschidere. Atentie! Nu confundati acest parasolar pe structura din aluminiu, care nu rugineste si este usor, cu confectiile metalice, colturoase, grele, care ruginesc si care nu sunt estetice! Aceste parasolare sunt profesionale, cu sisteme indelung studiate de producatorii de materie prima din Italia.

Parasolarele Spatiale sunt fixe, ele nu pot fi stranse sau inchise. Atat vara, cat si iarna, ele vor sta deschise in perfecta stare.

Parasolarele nu necesita o intretinere speciala, ci se pot curata simplu cu un furtun de stropit gradina. Clientii nostri beneficiaza si de service post-garantie, dupa expirarea celor 12 luni de garantie.
Atentie! Rollstar recomanda folosirea prelatelor textile speciale la parasolare si mai putin a foliilor de PVC datorita faptului ca aceste folii nu permit circulatia aerului si in timp capata o nuanta de gri de la poluarea din aer si isi pierd stralucirea.

Parasolarele Rollstar sunt fabricate la dimensiunea ceruta de client "custom made", cu o mare grija pentru detalii si pentru calitatea superioara a produsului.

PARAMETRII:

Tip Parasolar SPATIAL
Uz Rezidential (intrari, ferestre) sau comercial (vitrine magazine, restaurante, baruri, saloane de frumusete) pentru protectie solara si protejarea vitrinelor.
Dimensiuni maxime Lungime max = 5 m; Deschidere max = 1,5 m
Actionare Fix
Culoare schelet Alb - standard; alte culori RAL la cerere
Montaj Deasupra golului sau a vitrinei
Textil Sattler - prelata Peste 150 culori si modele in colectia Rollstar
Observatii Pot fi inscriptionate cu numele magazinului, al localului sau al sponsorului. O idee buna e sa luminati de pe interior parasolarul astfel incat seara sa aveti o reclama luminoasa.
Timp de fabricare 10 zile
Garantie 1 an

Informatii & comenzi


0722 389 464 0788 070 400 0731 707 107

Cum comand


Newsletter

Aboneaza-te si vei primi pe mail ultimele noutati