RO   EN  
Cauta:

Rollstar / Produse EXTERIOR / grilaje mobile / Grilaje mobile

Grilaje mobile


Protejarea bunurilor si evitarea vandalizarii sunt probleme cu care se confrunta des proprietarii de magazine. Alarmele electronice sunt eficiente, dar distrugerea se produce oricum si sunt situatii in care cei de la paza ajung prea tarziu. Din acest motiv, chiar si firmele de asigurari recomanda folosirea grilajelor mobile impreuna cu alarma.

Grilajele mobile sunt produse folosite, la vitrine, magazine interioare, case de vacanta sau iesiri din parcari si sunt produse fiabile din aluminiu extrudat sau inox, rezistente in timp. Fata de alte solutii, grilajele mobile sunt mai practice pentru ca permit trecatorilor sa vada si seara ce este expus in vitrina si sa promoveze marfa din magazin.

Rollstar fabrica 2 tipuri de grilaje mobile:

Grilaje mobile de inox: ideale pentru vitrine si centre comerciale tip mall; sunt produse din inox care se monteaza pe interiorul vitrinei, dupa sticla. In timpul zilei sunt invizibile, iar noaptea se vad, descurajand incercarea de efractie a hotilor. Pe langa spargerea vitrinei, hotii vor trebui sa taie si grilajul, ceea ce va lua prea mult timp si ii va descuraja. Este un model practic, fiabil si economicos ca pret.

Grilaje mobile din aluminiu: sunt masive si rezistente, perfecte pentru uz exterior la magazinele de pe strada. Profilele folosite sunt din aluminiu extrudat, iar grilajele se fabrica exact la dimensiunea ceruta de client. Acest tip de grilaje pot fi folosite cu succes la garaje sau parcari subterane, rampe de marfa sau diverse porti, asigurand si aerisirea locatiei.

Actionarea grilajelor se face motorizat cu motoare tubulare NHK produse in Germania, cu deschidere manuala de urgenta de pe interior. Pentru actionarea motorizata se pot folosi intrerupatoare fixate pe perete sau telecomenzi speciale. Daca un client doreste motorizare, trebuie sa se asigure ca exista doza de curent trasa langa locul stabilit, altfel montarea motorului nu este posibila.

Grilajele nu necesita o intretinere speciala, ci se curata la ploaie sau cu un furtun de stropit. Clientii nostri beneficiaza si de service post-garantie, dupa expirarea celor 2 ani de garantie. La cerere, se poate incheia un contract de service sau intretinere pentru interventii foarte prompte si o viata lunga a produsului.

Grilajele mobile Rollstar sunt fabricate la dimensiunea ceruta de client "custom made", cu o mare grija pentru detalii si pentru calitatea superioara a produsului.

PARAMETRII:

Tip Grilaje mobile inox
Grilaje mobile aluminiu
Uz Comercial, industrial sau chiar rezidential
Dimensiuni maxime Se pot executa marimi foarte mari.
Actionare Electrica cu motor
Culori disponibile Orice culoare RAL prin vopsire in camp electrostatic
Montaj Pe exteriorul sau interiorul vitrinei.
Observatii Pentru alegerea modelului optim, apelati la specialistii Rollstar
Timp de fabricare Aprox 15-20 de zile
Garantie 1 an

Informatii & comenzi


0722 389 464 0788 070 400 0731 707 107

Cum comand


Newsletter

Aboneaza-te si vei primi pe mail ultimele noutati