RO   EN  
Cauta:

Rollstar / Produse EXTERIOR / jaluzele orizontale exterioare / Jaluzele orizontale exterioare

Jaluzele orizontale exterioare


Sistemele de protectie solara exterioare, cum sunt jaluzelele orizontale, sunt foarte eficiente pentru ca se pot regla astfel incat in cladire sa patrunda doar cantitatea necesara de lumina si caldura. Acest sistem, denumit Jaluzele orizontale exterioare, este folosit mai ales la cladiri moderne si hale.

In modul total inchis sau deschis 45 de grade, jaluzelele orizontale exterioare resping o mare parte a caldurii din exterior si lumina va fi filtrata optim. Functionarea lor este foarte similara cu cea a jaluzelelor orizontale de interior, dar sunt mult mai rezistente si robuste, fiind produse de exterior. Lamelele de aluminiu sunt usor curbate, profilate lateral si pot fi pozitionate intr-un unghi optim astfel incat sa patrunda doar lumina necesara si cei din incapere sa nu fie orbiti de lumina. In plus, e o bariera in plus impotriva prafului si a zgomotelor din exterior. In cazul acestor jaluzele orizontale exterioare, oamenii nu au senzatia claustrofoba a unei camere fara lumina pentru ca ele permit circulatia aerului. Mai mult, aceste jaluzele asigura intimitatea celor dinauntru pentru ca de afara nu se vede la interior; insa, cei dinauntru pot vedea printre lamele la exterior.

Jaluzelele orizontale exterioare pot fi actionate manual, printr-o tija metalica din interior sau pot fi actionate electric, cu motoare speciale produse in Germania. Pentru actionarea motorizata se pot folosi intrerupatoare fixate pe perete sau telecomenzi speciale. Specialistii Rollstar recomanda motorizarea jaluzelelor de mari dimensiuni sau a tuturor jaluzelelor din cladire pentru mai mult comfort in utilizare. Daca un client doreste motorizare, trebuie sa se asigure ca exista doze de curent trase langa fereastrele pentru care sunt prevazute aceste produse, altfel montarea motoarelor nu este posibila.

Jaluzelele orizontale exterioare nu necesita o intretinere speciala, ci se curata la ploaie sau cu un furtun de stropit gradina. Clientii nostri beneficiaza si de service post-garantie, dupa expirarea celor 2 ani de garantie.

Jaluzelele orizontale exterioare din aluminiu Rollstar sunt fabricate la dimensiunea ceruta de client "custom made", cu o mare grija pentru detalii si pentru calitatea superioara a produsului.

PARAMETRII:

Tip Jaluzele orizontale exterioare C65 si C80
Uz Cladiri moderne si hale pentru protectie solara
Dimensiuni maxime Lungime max = 5 m; Inaltime max = 4 m; Suprafata < 12mp.
Actionare Manuala cu tija interioara sau electrica cu motor.
Culori disponibile Alb, gri, argintiu, argintiu inchis, bej, nisip, verde, maro.
Montaj Aplicat pe tocul de fereastra sau montat in peretii laterali.
Observatii Culoarea care reflecta cel mai bine soarele este argintiul.
Timp de fabricare Aprox 15-20 de zile
Garantie 1 an

Informatii & comenzi


0722 389 464 0788 070 400 0731 707 107

Cum comand


Newsletter

Aboneaza-te si vei primi pe mail ultimele noutati