RO   EN  
Cauta:

Rollstar / Produse EXTERIOR / rulouri exterioare din aluminiu / Rulouri exterioare din aluminiu

Rulouri exterioare din aluminiu


"Fereastrele fara rulouri sunt ca ochii fara pleoape" - asta spun mesterii constructori.

Una dintre partile cele mai vulnerabile ale unei casei este fereastra, fie ea de lemn, pvc sau alte materiale. De aceea, este important sa ne protejam mai bine prin montarea unor rulouri exterioare din aluminiu. Vechile rulouri greoaie din lemn si cele putin rezistente din plastic sunt inlocuite azi de sisteme de rulouri de aluminiu rezistente in timp si care:

  • protejeaza eficient de soare in timpul verii, mentinand temperatura interioara la un nivel placut;
  • pastreaza la interior caldura in timpul iernii (fiind izolate cu spuma);
  • descurajeaza posibilii infractori, iar prin automatizare adauga un plus insemnat de protectie.

Rollstar fabrica la dimensiunea ceruta de client 3 modele diferite de rulouri exterioare din aluminiu:

Ruloul simplu, cu cutie exterioara este cel mai utilizat produs, fiind comandat pentru ferestre deja existente. Cutia de protectie are diverse inaltimi - de la 125 la 180 mm - in functie de inaltimea ruloului. Actionarea se poate face cu snur sau cu panglica.

Ruloul Alublok este ruloul care se incastreaza in perete, deasupra ferestrei si care va fi tencuit si nu va fi vizibil. Este foarte important ca rulourile sa fie comandate inaintea ferestrelor pentru a va putea oferi cea mai buna solutie! In cazul unei interventii dupa montaj, vizitarea se face de la exterior.

Ruloul Rollmax este un produs 2 in 1: rulou exterior cu plasa de tantari mobila incorporata, varianta excelenta pentru orice fereastra! Plasa de tantari se trage de sus in jos, iar rola plasei de tantari se afla in aceeasi cutie cu ruloul. Sina de ghidare este dubla, pe una gliseaza ruloul, iar pe cealalta plasa de tantari. Un produs exceptional!

Rulourile din aluminiu sunt fabricate din profile de aluminiu cu perete dublu, intre care este injectata spuma izolatoare, adunandu-se intr-o cutie superioara de protectie, care poate fi exterioara sau incastrata in perete. In pozitie inchisa, rulourile acopera integral golul de fereastra sau usa.

De multe ori clientii care construiesc case noi vin sa comande rulouri doar dupa ce si-au pus ferestrele. In acest caz, nu mai putem monta decat rulouri cu caseta exterioara vizibila. De aceea, sfatuim toti clientii sa vina la firma noastra chiar din faza de contructie in rosu fara ferestre pentru a putea monta invizibil caseta deasupra ferestrei ruloul Alublok, o varianta extrem de eleganta!

Actionarea rulourilor se poate face manual cu snur /panglica sau motorizat cu motoare tubulare produse in Germania. Pentru actionarea motorizata se pot folosi intrerupatoare fixate pe perete sau telecomenzi speciale. Specialistii Rollstar recomanda motorizarea rulourilor de mari dimensiuni sau a tuturor rulourilor din casa pentru mai mult comfort in utilizare. Daca un client doreste motorizare, trebuie sa se asigure ca exista doze de curent trase langa fereastrele pentru care sunt prevazute rulouri, altfel montarea motoarelor nu este posibila.

Rulourile nu necesita o intretinere speciala, ci se curata la ploaie sau cu un furtun de stropit gradina. Clientii nostri beneficiaza si de service post-garantie, dupa expirarea celor 2 ani de garantie. Pentru ca sa aveti o mai buna izolare, atat vara, cat si iarna, rulourile trebuie inchise.

Rulourile exterioare din aluminiu Rollstar sunt fabricate la dimensiunea ceruta de client "custom made", cu o mare grija pentru detalii si pentru calitatea superioara a produsului.

PARAMETRII:

Tip Rulou exterior din aluminiu simplu
Rulou exterior din aluminiu Alublok
Rulou exterior din aluminiu Rollmax
Uz Rezidential sau comercial pentru protectie solara, si un plus de izolatie si protectie.
Dimensiuni maxime Rulou simplu profil izolat 37 mm
Lungime max = 2,7 m; Inaltime max = 3,1m; Suprafata < 6 mp; Cutii: 125, 137, 150, 165, 180 mm
Rulou Alublok profil izolat 37 mm
Lungime max = 2,7 m; Inaltime max = 3,1m; Suprafata < 6 mp; Cutii invizibile: 137, 165, 180, 205 mm
Rulou Rollmax profil izolat 37 mm
Lungime max = 1,7 m; Inaltime max = 2,3 m; Suprafata < 4 mp; Cutii: 165, 180, 205 mm
Actionare Manuala cu snur / panglica sau electrica cu motor.
Culori disponibile Alb, maro si stejar auriu - pe stoc;
Argintiu, gri, bej inchis, bej, lemn culoare deschisa, maro inchis, galben, rosu, verde, alb-unt, fildes, verde brad, albastru, visiniu, negru, gri antracit, lemn culoare inchisa - la comanda, pentru cantitati mai mari de 30 mp.Orice culoare RAL - prin vopsire in camp electrostatic.
Montaj Aplicat pe fereastra cu cutie vizibila sau deasupra ferestrei. Exista posibilitatea montarii in peretii laterali.
Observatii La culorile care imita lemnul (ex: stejar auriu), covorul de lamele are model de lemn, dar cutia si sinele de ghidare sunt unicolore, intr-o nuanta foarte apropiata.
Timp de fabricare 10 zile pentru culori pe stoc si RAL
15-20 de zile pentru culori la comanda
Garantie 1 an

Informatii & comenzi


0722 389 464 0788 070 400 0731 707 107

Cum comand


Newsletter

Aboneaza-te si vei primi pe mail ultimele noutati