RO   EN  
Cauta:

Rollstar / Produse EXTERIOR / usi de garaj / Usi de garaj

Usi de garaj


Fiecare casa nou construita este prevazuta cu un garaj simplu sau dublu, inclus in arhitectura casei si din acest motiv usa de garaj a devenit un punct forte in functionalitatea si designul casei.

Usa de garaj tip rulou produsa de Rollstar are mai multe roluri:

  • protejeaza eficient masina si interiorul garajului de ploaie, inghet, arsita;
  • pastreaza la interior caldura in timpul iernii - fiind izolate cu spuma;
  • descurajeaza posibilii infractori, iar prin automatizare adauga un plus insemnat de protectie si confort in utilizare.

Rollstar fabrica la dimensiunea ceruta de client 2 tipuri diferite de usi de garaj tip rulou din aluminiu:

Usa de garaj tip rulou 52 mm, modelul economic, este potrivit pentru dimensiuni mici de usi de garaj de pana in 8 mp. Rollstar fabrica acest produs din profile cu perete dublu din aluminiu, umplute cu spuma izolatoare, in diverse culori.

Usa de garaj tip rulou 77 mm este modelul cel mai popular de usa de garaj fabricat la Rollstar. Fiabila si durabila, usa de garaj tip rulou acopera goluri mari, de pana la 15 mp si este estetic foarte frumoasa.

Marele avantaj al usilor de garaj tip rulou este ca se fabrica exact la dimensiunea ceruta de client, la centimetru, fata de alte tipuri de usi de garaj, care se gasesc fie la dimensiuni fixe standard, fie au restrictii pe inaltime. Usa de garaj tip rulou se monteaza in 99% din cazuri pe interiorul garajului, astfel incat nici cutia, nici sinele laterale nu sunt vizibile din exterior.

Actionarea usilor de garaj se face motorizat cu motoare tubulare profesionale din Germania. Pentru actionarea motorizata se pot folosi intrerupatoare fixate pe perete sau telecomenzi. Pentru instalarea unei usi de garaj automatizate trebuie sa existe doza de curent trasa langa usa de garaj pe partea unde va fi montat motorul. Usa de garaj poate fi deschisa manual doar din interior, in cazul in care exista o a doua intrare in garaj, fiind o deschidere de urgenta in cazul in care se ia curentul.

Usa de garaj nu necesita o intretinere speciala, ci se curata la ploaie sau cu un furtun de stropit gradina. Clientii nostri beneficiaza si de service post-garantie, dupa expirarea celor 2 ani de garantie.

Usile de garaj din aluminiu Rollstar sunt fabricate la dimensiunea ceruta de client "custom made", cu o mare grija pentru detalii si pentru calitatea superioara a produsului.

PARAMETRII:
Tip Usa de garaj tip rulou din aluminiu 52 mm
Usa de garaj tip rulou din aluminiu 77 mm
Uz Rezidential sau comercial pentru acces comod in garaj.
Dimensiuni maxime Usa de garaj profil izolat 77 mm
Lungime max = 5 m; Inaltime max = 4,5 m; Suprafata < 15 mp; Cutii: 300, 350 mm
Usa de garaj profil izolat 52 mm
Lungime max = 3,5 m; Inaltime max = 3 m; Suprafata < 8 mp; Cutii: 165, 180, 205 mm
Actionare Electrica cu motor.
Culori disponibile Alb, maro si stejar auriu - pe stoc;
Argintiu, gri, bej, maro inchis, galben, rosu, verde, albastru, alb-unt, verde brad, lemn culoare inchisa la comanda, pentru cantitati mai mari de 30 mp.Orice culoare RAL prin vopsire in camp electrostatic.
Montaj Pe interiorul garajului, in gol sau pe exteriorul garajului aplicat pe perete.
Observatii La culorile care imita lemnul (ex: stejar auriu), covorul de lamele are model de lemn, dar cutia si sinele de ghidare sunt unicolore intr-o nuanta foarte apropiata.
Timp de fabricare 10 zile pentru culori pe stoc si RAL
15-20 de zile pentru culori la comanda
Garantie 1 an

Informatii & comenzi


0722 389 464 0788 070 400 0731 707 107

Cum comand


Newsletter

Aboneaza-te si vei primi pe mail ultimele noutati